download.png

Om mig...

Engang i forrige årtusinde blev jeg lukket ud fra et engelsk universitet med en lige lovlig intellektuel fotografuddannelse i rygsækken. Bachelor of Arts - Honours Degree in Photographic Studies var den fine og alt for lange titel....

Lige siden har jeg praktiseret fotografi kommercielt, først en kort tid som rejsefotograf for en engelsk turistkoncern og derefter som reklamefotograf, de sidste mange år som selvstændig med hovedbase i Nordjylland, en "outpost" i Hovedstadsområdet og hele landet som arbejdsplads.

Jeg springer ind i dit projekt lige nøjagtigt der hvor du ønsker det, og arbejder loyalt sammen med dig og de øvrige professionelle i processen frem mod virkeliggørelse. Uanset om det er helt fra starten eller projektet allerede er igang, og uanset om du er en start-up entrepeneur eller f.eks. befinder dig i en etableret organisation.

Mit mål er altid dine mål, uden for mange afveje i processen og med konstant opmærksomhed på rationalitet, faglighed og udbytte i projektet....bare giv mig et ring, det er helt uforpligtende!

Peter/.


Vi passer på verden, du og jeg…

For hver faktureret arbejdstime planter jeg et træ i Danmark.

Jeg planter ikke træerne selv, men bidrager gennem organisationen Growing Trees Foundation. Sammen med Naturstyrelsen og landets kommuner planter de ny fredskov i Danmark, primært løvtræer på arealer der har tilknytning til indvinding af vores drikkevand.

Initiativet er mit beskedne bidrag til et bedre klima og højere biodiversitet. Og træerne koster ikke dig som kunde nogetsomhelst, men jeg opfordrer naturligvis til at I gør noget tilsvarende på din arbejdsplads...

Se mere på www.growingtrees.dk